Agenda

Agenda

Hier alvast wat data:

reserveren kan via onderstaand contactformulier.

 

26 april 2020

Margot Merah Band met Adam Agee viool en Jon Sousa gitaar en banjo

3 mei 2020

Toby

 

 

 

 

5 en 6 oktober 2019 De Schone van Boskoop Kunst en Muziekroute

Zaterdag en Zondag 5 en 6 oktober 2019 starten we weer met De Schone van Boskoop, Kunst en Muziekroute. Opening is vrijdag 4 oktober om 17.00 uur op de Proeftuin van Holland aan het Rijneveld 153 in Boskoop. Tevens zal dan de prijsuitreiking plaatsvinden van PJ’s Kunst en Cultuurprijs 2019. Al met al een feestelijk weekend.
De route voert langs mooie ateliers, tuinen, winkels en horeca waar je kunst kan bekijken en hier en daar naar muziek kan luisteren. Ook de Barg is weer van de partij met kunst van Cocky van de Velde. Beelden van Ton van Duppen zullen niet ontbreken. Zaterdag muziek van Polle (15.00 uur) en zondag Dick Vergeer (12.00 uur) en KoG (14.00 uur). Dat is kort voor “Keep on Going”, een 11 koppig jazz ensemble met contrabas, drums, percussie, gitaar, piano en 5 blazers olv Simon Pusgley.
Ouwe mannen die ouwe muziek maken.
Welkom!

27 oktober 2019 Katryn Claire Trio

KATHRYN CLAIRE TRIO : harmonische indie-folk (VS)

Kathryn Claire groeide op tussen de bergen, bossen en rivieren van de Amerikaanse westkust. Maar haar roots liggen in Nederland. Bijna 80 jaar geleden stapte haar opa Jan Muller op de boot naar Amerika, met zijn viool en een koffer vol kleren. Kathryn leerde muziek maken op haar opa’s Nederlandse viool en schreef al gauw haar eigen liedjes, eerst op de viool, later ook op akoestische gitaar. Die viool staat tegenwoordig nog steeds centraal in haar muziek, samen met haar glasheldere stem.

Met bassist Allen Hunter en
Sid Ditson op viool.

Het trio van Kathryn Claire, Allen Hunter en Sid Ditson brengt een heel eigen stijl van poëtische teksten en gepassioneerde vioolpartijen waarbij genres naadloos in elkaar overgaan.

Aanvang 16.00

Contactgegevens

de Barg
Otweg 16
2771 VX Boskoop
(auto achteringang Oude Wijk 11)

Email: info@debarg.nl

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.